Menu

Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Kensho Premium Fitness is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Dit geeft uw medewerkers de kans om fiscaal aantrekkelijk te sporten bij ons, waardoor zij tot wel 50% kunnen besparen op de abonnementskosten.

Bij Kensho geloven wij in het belang van de fysieke en mentale gezondheid van uw personeel, aangezien zij het visitekaartje en de basis van uw bedrijf zijn. Daarbij is het bouwen aan de teamgeest van uw werknemers ook van groot belang. Het als een team leren samenwerken om zo obstakels en uitdagingen te kunnen overwinnen, zal zich uiten in personeel dat zich weet te focussen en samen te werken.

Bij Kensho is ons doel om kracht, gevoel van verbondenheid en plezier onderdeel te laten uitmaken van uw bedrijfscultuur. Het verbeteren van de fysieke en mentale gezondheid van uw personeel draagt bij tot meer productiviteit en een afname in het ziekteverzuim.

Als uw werknemer bij Kensho komt wordt er eerst een uitgebreide intake gedaan. Er zal een bodyscan worden gemaakt, waarna een persoonlijk gesprek plaatsvindt met een van onze ervaren instructeurs. Op basis van de bodyscan, doelstellingen, wensen en het niveau van de persoon wordt gezamenlijk een plan van aanpak gemaakt. Bij Kensho staan onze instructeurs en personal trainers altijd klaar om de werknemer de benodigde aandacht en adviezen te geven, op het gebied van training maar bijvoorbeeld ook voeding. Dit is eenvoudig bij te houden op de gepersonaliseerde applicatie op uw smartphone.

De trainingsmogelijkheden varieren van fitness tot verscheidene groepslessen waaronder yoga, pilates,indoor cycling en outdoor training (bootcamp).

Happiness is your choice, ook op de werkvloer.

Bel voor meer informatie met ons op 020 221 777 0 of stuur een mail naar welkom@kenshofitness.nl

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!