Menu

Personal Training

Kensho Personal Training

Klaar met eindeloos trainen zonder enig resultaat? Start nu met personal training bij Kensho en bereik eindelijk je doelen!

Personal training bij Kensho betekent dat we gezamenlijk alle relevante domeinen gaan aanpakken om jouw doel te bereiken. Dat betekent 1 op 1 personal training, maar ook begeleiding in je voeding waar nodig, en zorgen dat jij zelf ook de juiste keuzes weet te maken voor een gezonde lifestyle, fysiek en mentaal.  

Door middel van een uitgebreide intake gaan we een duidelijk beeld vormen van de huidige jou. We hebben o.a. een uitgebreid gesprek, doen een bodyscan (die regelmatig herhaald gaat worden) en een bewegingsanalyse. Daarna gaan we aan de slag om de toekomstige jou die jij voor ogen hebt te realiseren!

“Ik doe nu een aantal weken PT met Chantal en ik vind het geweldig! Als ik eerlijk ben schort het bij mij wel eens aan discipline en bij Chantal is er geen ontsnappen aan. Op een positieve manier! Ze motiveert mij enorm en samen met Chantal haal ik het uiterste uit mezelf. En het resultaat merk ik nu al na paar weken!”

– Liesbeth Dusseljee –

” Het is fijn om bij Chantal te trainen. Ze weet vanuit mijn persoonlijke doelstelling keer op keer een training op te stellen die zich richt op het verbeteren van meerdere elementen van fit zijn (conditie, kracht, maar ook flexibiliteit en stabiliteit). Daarin weet ze me ook te motiveren om een stap extra te zetten voor een optimaal resultaat. Ik ga er iedere keer met veel plezier naar toe en kom kapot maar voldaan uit elke personal training sessie. “

– Bas Voeten  – 

Kensho Personal Training

Kensho Personal Trainers helpen je met:

 • Effectief trainen dmv:
       – een persoonlijk trainingschema, toegespitst op jouw doelen

       – 1 op 1 begeleiding, zodat je jouw 100% uit elke beweging haalt  
 • Voeding
 • Hulp bij blessures

Resultaten

Personal training om je doelen te bereiken:

 • Een betere algehele conditie
 • Afvallen
 • Blessure vrij te worden/blijven
 • Spiermassa op te bouwen
 • Specifieke doelen zoals bijvoorbeeld het volbrengen van een halve marathon of een obstakel-run.

Iedereen is uniek!

Personal training is bij Kensho echt personal. We beginnen altijd met een goede intake zodat je doelen duidelijk zijn.

Je krijgt persoonlijke aandacht en een advies dat jou op het lijf geschreven is!

Overtuigd?

Bel (020 221 777 0)of kom langs om je wensen te bespreken. We kijken dan welke trainer het best bij je past voor een intake gesprek en kunnen dan meteen jouw voorkeuren en wensen met je doornemen!

Tip: Personal training in kleine groepen is ook mogelijk. Leuk met je partner of je bedrijf!

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!