Menu

Personal Training

PT 1

Personal training volgens Kensho

 

 

De beste sportieve versie van jezelf worden in een fijne omgeving omringd door betrouwbare trainers en de beste apparatuur: dat is personal training bij Kensho Premium Fitness!
Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen met passie voor hun vak. Wij helpen je gewicht te verliezen, juist aan te komen in spiermassa, op een veilige manier van een blessure te herstellen of doelgericht te trainen. Het advies dat we geven is realistisch, eerlijk en volledig op jouw persoonlijke situatie afgesteld.

Waarom personal training?
Personal training houdt in dat je één op één met een trainer aan de slag gaat om jouw gewenste doel op het gebied van gezondheid en fitheid te behalen. Omdat het hier soms om zeer specifieke training gaat, is dit niet altijd te behalen via reguliere fitness of groepslessen. Personal training biedt dan echt de uitkomst. Is dat hard werken? Absoluut! Een personal trainer van Kensho Premium Fitness is jouw beste vriend, mentor, lifecoach en soms je ergste nachtmerrie in één. Samen werken we naar dat ene doel toe middels gedegen advies op het gebied van voeding en sport. Met je trainer push je jezelf tot de beste versie die je kunt zijn. De vraag is dan ook niet of jij je doel haalt, maar wanneer.

“Ik doe nu een aantal weken PT met Chantal en ik vind het geweldig! Als ik eerlijk ben schort het bij mij wel eens aan discipline en bij Chantal is er geen ontsnappen aan. Op een positieve manier! Ze motiveert mij enorm en samen met Chantal haal ik het uiterste uit mezelf. En het resultaat merk ik nu al na paar weken!”

– Liesbeth Dusseljee –

” Het is fijn om bij Chantal te trainen. Ze weet vanuit mijn persoonlijke doelstelling keer op keer een training op te stellen die zich richt op het verbeteren van meerdere elementen van fit zijn (conditie, kracht, maar ook flexibiliteit en stabiliteit). Daarin weet ze me ook te motiveren om een stap extra te zetten voor een optimaal resultaat. Ik ga er iedere keer met veel plezier naar toe en kom kapot maar voldaan uit elke personal training sessie. “

– Bas Voeten  – 

Introductiepakket

Wil jij weten of personal training wat voor jou is? Probeer dan ons introductiepakket. Dit pakket bestaat uit:

  • Een intakegesprek van vijftien minuten. Tijdens dit gesprek stellen we vast wat je doel is en horen we graag alles over jouw mentale en fysieke welzijn.
  • Een Body Composition Analysis. Met onze speciale apparatuur meten we je vochtgehalte, vetmassa, spiermassa en botmassa en analyseren we hoe oud je lichamelijk eigenlijk écht bent.
  • Gepersonaliseerd voedingsadvies.
  • Een rondleiding door ons gebouw zodat je onze sfeer proeft, leert over de apparaten en ziet wat wij allemaal aanbieden.
  • Drie personal training sessies! Tijdens deze sessies werk je één op één met een trainer die bij je past aan je eerder vastgestelde doelstelling.

Lijkt dit je wat? De totaalprijs van dit introductiepakket voor 2019 is nu slechts € 270,-

Trainers

Onze personal trainers hebben allemaal gedegen kennis en liefhebberij in huis. Veel van hen hebben een professionele sportcarrière achter de rug. Zo hebben we ex-judoka’s, wielrenners, boksers, voetballers, basketballers en dansers onder één dak weten te verzamelen. Door deze kennis en ervaring te combineren met onze apparatuur, voedingsschema’s en trainingsprogramma’s behoort Kensho Premium Fitness tot een van de betere instituten als het aankomt op resultaten behalen.

Kensho Premium Fitness Amsterdam
Share

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!